Categorieën
Geen categorie

Liefde

“Als je je eenzaam en verlaten voelt, als je vergeet dat jij deze tocht gekozen hebt, onthoudt dan: je kunt altijd van gedachten veranderen“ 

Paul Ferrini

Hoi ! 

Ik wil jou graag helpen herinneren. Herinneren wie jij bent. Ik wil je graag ontmoeten op de reis naar de Liefde, de herinnering van ons ZIJN. 

Wat is jouw synoniem voor Liefde? Wat maakt dat je steeds uit die liefde stapt of het moeilijk vindt in liefde te blijven…

Ik ga hier graag met je over in gesprek.

Afgelopen dinsdag 22 juni 2021, startte ik “de liefdestour” bij kapsalon Karin in Castricum.  Mijn verlangen is om daar waar angst is, hulp te bieden voor transformatie in vertrouwen en liefde. Hieraan handen en voeten gevend door naar  de persoonlijke horoscoop te kijken. 

De numerologie is een prachtig en praktisch handvat om ons ZIJN te helpen duiden. Het helpt ons te herinneren …..

En, zoals Paul het zo mooi beschrijft: je kunt altijd van gedachten veranderen !

Voel je je aangetrokken tot deze woorden? Wil je zelf een meeting organiseren of bijwonen? Mail me, ik kom graag in contact met jou. De volgende data staan gepland voor zomer 2021: 

28 juni 2021, 19.30 uur:
Liefdestour in Castricum (vol) 
5 juli 2021, 20.00 uur:
Lesgroep via Skype (vol)
8 juli 2021, 19.30 uur:
Lesgroep bij “gejut” Egmond aan Zee (vol)
7 augustus 2021, 15.00 uur:
Ontmoeting in liefde bij Afra ‘s kapsalon in Egmond Binnen ( nog plek) inmiddels vol
12 september 2021, 15.00 uur:
Ontmoeting in liefde bij Nina’s kapsalon in Alkmaar (nog plek).
20 september 2021 , 1900 uur : ontmoeting in liefde bij Greet in Vinkeveen , vol

7 nov kapsalon liefdestour bij joy-ful in Hoorn ,vol

UITNODIGING ZORGVERLERERS- MARKT…..op zondag 13 november kan je mij en nog vele andere zorgverleners ontmoeten, misschien tot dan?

Welkom en kom kennismaken met wakkere zorgverleners, artsen en therapeuten uit de regio!
Via verschillende kanalen zien wij de vraag naar wakkere artsen, therapeuten en zorgverleners toenemen. Zorgverleners waar je altijd welkom bent, wel of niet gevaccineerd, enz. Om die gemakkelijker te kunnen vinden organiseert de werkgroep Gezondheid van Lokaal Sociaal een regionale Gezondheidsmarkt.
Op deze markt presenteren diverse wakkere zorgverleners zich aan de leden bij hun ‘’marktkraam’’. Je krijgt de gelegenheid om hen te ontmoeten, vragen te stellen, informatiemateriaal mee te nemen, enz. Er worden geen workshops of behandelingen aangeboden, daarvoor is de ruimte te klein.
Om je een indruk te geven van het aanbod, hierna een greep uit de ‘soorten’ zorgverleners die meedoen: fysiotherapeuten, huisarts(en), een kraamverzorgende en een doula, een verpleegkundige, cranio sacraal therapeuten, trauma therapeuten en – coaches, haptotherapeuten, acupuncturisten, voeding- en leefstijlcoaches, burn-out coaches, familie-opstellers, enz.

Wanneer  :  Zondag 13 november van 14.00 – 18.00 uur (incl. borrel)
Waar  :   Supreme College, Koning Willemstraat 1, Castricum
Programma: 14.00 uur deuren open, bezoekers kunnen vrij rondlopen
       16.00 uur muziekband start met spelen om alvast “op te warmen” voor de borrel
       17.00 uur sluiting markt en start borrel
Aanmelden:  niet nodig, gewoon komen! En zegt het vooral voort!
Kosten  :  € 5,00 voor de huur van de zaal en de koffie, thee en koek (graag gepast meenemen, er is geen pin)                         Wijn, bier en andere drankjes tijdens de borrel tegen betaling.
Parkeren  :  Er zijn diverse parkeerterreinen vlak bij het Supreme College

De werkgroep zal na de markt een Zorggids samenstellen, waarin alle wakkere zorgverleners uit de regio vermeld staan. Ook de zorgverleners, die niet op de markt aanwezig konden zijn. De leden van Lokaal Sociaal, Ben Vrij en IJmond Vrij zullen deze gids toegestuurd krijgen.

Nog vragen?
Neem dan contact op met de Werkgroep Gezondheid van Lokaal Sociaal. Te bereiken via email eventlokaalsociaal@protonmail.com onder vermelding van Vraag over Gezondheidsmarkt. Of bellen naar 06-20530530 (Birgitte Kooren).

Wij hopen op vele bezoekers!

Warme groet,
Birgitte, Andrea, Okke en Lydia
Organisatoren van de Gezondheidsmarkt

2 reacties op “Liefde”

Het was een prachtige en bijzondere avond toen Caroline bij ons kwam voor een liefdestour. Ze weet ontzettend veel van numerologie (en nog veel meer volgens mij) en geeft alle aanwezigen iets unieks mee.
Heb enorm genoten! Ga vaker iets bij haar volgen.

In Castricum heb ik in een gezellige setting de liefdestour van Caroline mogen bijwonen. En wat was het een enthousiaste, geinspireerde bijeenkomst. Caroline blijkt diep in de materie te zitten. Ze spreektnumerologie, in die zin dat ze alles tot in de diepte weet te duiden. Dat schudt ze zo uit haar mouw. Bijzonder om jezelf uitgedrukt te zien in een paar getallen en gelijk op een actueel thema gewezen te worden; op liefdevolle wijze en met veel compassie voor alles wat er is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *