Wie ben ik?

Mijn naam is Caroline van Dijk. Ik ben in 1962 te Enkhuizen geboren. Moeder van drie en oma van zes kids! Vele levenservaringen zijn langs gekomen in mijn leven.

Vaak gezorgd voor anderen door mijn werk in verpleging en horeca. Velerlei cursussen en opleidingen met succes afgerond. Dat alles heeft mij gemaakt, wie ik nu ben. En daar ben ik dankbaar voor!

Ongeveer 27 jaar geleden ontmoette ik Ton van der Borgh. Hij bleek numerologie te beoefenen. Iets waar ik eerlijk gezegd toentertijd nog nooit van had gehoord. In gesprek met hem vielen er zoveel “kwartjes op zijn plaats”, dat ik daar meer van wilde weten. Je kent zelf wellicht ook zo’n moment van inzicht, alsof iets waar je daarvoor geen duidelijkheid in had, opeens helemaal helder is geworden. Dat gesprek met Ton heeft de deur naar de leer van de numerologie geopend en tot op dit moment blijft deze leer mij inzichten geven, dankzij zijn vele wijze lessen.

Vele lessen en openbaringen verder blijf ik me nog steeds verwonderen over die inzichten en verrijken zij mijn leven. inzicht  is de sleutel naar heling heeft een Wijze ooit gezegd. En zo is het. Inzicht helpt ons weer herinneren, helpt om onze motivatie, onze “drive”, weer duidelijk te krijgen. Zodat we, uit de grond van ons hart, hartstochtelijk kunnen zeggen dat we Zielsgelukkig zijn!