Categorie├źn
Consult

Consult

Als je op je levenspad bij een kruispunt staat en niet weet welke kant je moet kiezen, of merkt dat je steeds weer op dezelfde weg uit komt en verder gaan niet lukt, of er zijn levensvragen waarvoor je geen wegwijzers ziet op je pad….

Ik loop met liefde een stukje met je mee om je te helpen je pad te ontdekken of te herkennen.

3 reacties op “Consult”

Jij hebt mij al een paar keer zo mooi geholpen! Ik heb daar een prachtig verhaal over, en zo kwam mijn dochter 14 jaar geleden op deze wereld ….door jou heb ik bruggen kunnen maken. Nu ga ik je voor iemand anders benaderen!!;-)

In mijn leven heb ik als hypnotherapeut, familie opstellingen trainster en nog een hele lijst aan opleidingen en traingen gehad. Vele sessies ondergaan. Deze sessie was MAGISCH. Wat een powervrouw die verbonden is met haar essentie en zijn. Een ware aanrader voor werkelijk iedereen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *