Cursus Numerologie

De cursus Numerologie die ik je aanbied kun je zien als een interessante maar ook best pittige reis waarin je veel over jezelf ontdekt.

Jouw levensreis en die van je medecursisten is het uitgangspunt om de theorie van de numerologie beter te begrijpen en toe te passen.

Stap voor stap leer je je eigen horoscoop uit te rekenen en te begrijpen.

In 10 lessen leer je je de basiskennis eigen te maken.

Na de basiscursus van 10 lessen is er altijd de mogelijkheid om je meer te verdiepen door middel van vervolglessen. Ik zeg je eerlijk dat de stof niet makkelijk is, maar omdat je deze in jouw processen leert integreren, leer je het steeds beter te duiden en, misschien wel de grootste winst, meer inzicht in jouw processen te krijgen. Inzicht is tenslotte de sleutel naar heling. Ik kan je nu niet zeggen, wanneer ik weer start met een nieuwe basiscursus. Dit gaat altijd in overleg met de groep die zich opgeeft. De frequentie van samenkomst is 1 x per 2 weken, aangezien je tijd nodig hebt om de theorie te bestuderen. De duur van een les is ongeveer 2 uur, ervaring leert dat je daarna niet zoveel meer in je opneemt.

De numerologie is een wetenschap

Zie het als een geheime code, een code die zo voor de hand ligt, verstopt in onze cijfers en letters, dat als je het rationeel bekijkt,  je het als onzin of fantasie af kan doen. Echter zo onzinnig is deze leer niet….vele wijzen gingen ons voor in het bestuderen van deze leer. Zij ontdekten dat er cyclische patronen te vinden waren in de symbolen van de getallen en letters. Zij zagen dat er achter deze patronen een hele onzichtbare wereld werkzaam is. En, door  de zichtbare wereld te bestuderen die onzichtbare wereld zichtbaar werd! Zo kunnen wij dus ons bewustzijn verruimen! Zo kunnen we in de spiegel kijken van onze ziel. En, de tegenstellingen in ons gaan verenigen, om simpelweg gelukkig te zijn.

Heb ik iets in jou wakker gemaakt met deze tekst? Laat me maar weten, ik ben benieuwd! 

Foto ontbreekt.

Jouw investering :

200 euro voor de basiscursus