Categorieën
Geen categorie

ZOMAAR EEN DAG

Het was niet zomaar een dag , het waren er zelfs 2 ….

2 volle dagen ontmoette ik ongeveer 25 werknemers bij de Rafaëlstichting Rozemarijn in Haarlem.

Mooie ontmoetingen en mooie gesprekken, kort maar krachtig, gelijk naar de kern. Soms was er van tevoren een vraag ,meestal niet en lieten ze zich verrassen.Dat stelde mij in staat om aan hen een vraag te stellen , een vraag die refereerde aan het gevoel dat ik had naar aanleiding van hun horoscoop en energie. Die vraag was telkens weer recht in de roos dáár ging het op dat moment in het leven nu net om. Dus vandaar : gelijk naar de kern. 20 min per persoon ,dat is niet veel ,dus fijn dat de energie me zo stuurde en ondersteunde. 13 mensen per dag heb ik ontmoet. Ja dat is best veel op 1 dag ! Wat opviel was dat de ene dag de elementen aarde en vuur centraal stonden en de andere dag vooral het water en de lucht.

Stoeiprocessen enerzijds met dienstbaarheid/verantwoordelijkheidsgevoel en vertrouwen /intuitie anderzijds met verbinden/(zelf)liefde en keuzes maken/ruimte innemen

Bijzonder ! Tja hoe werkt het universum? Kunnen we stellen dat alles wat zich daarin bevindt uit energie bestaat? Energie die constant in beweging is .En energie is wat het is , kan niet creëren of vernietigen .Ze kan alleen in iets nieuws getransformeerd worden .Dus als je een gewoonte of een gedachte wilt veranderen kan je deze niet vernietigen , je kan deze wel transformeren.De eerste stap hierin is inzicht , inzicht in de invloed van de gedachte of gewoonte in je leven , dan kan er transformatie plaats vinden.Soms hebben we daar hulp bij nodig ,soms lukt het niet om het zicht in je blinde vlek te verkrijgen. Bij deze wil ik je zeggen dat ik je met liefde en zonder oordeel kan helpen (in) zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *